- hirdetés -

Az O-I Manufacturing Magyarország Kft. dolgozóinak és családtagjainak rendeztek június 12-én egy remek hangulatú családi napot. Sem az időjárásra, sem a programokra nem lehetett panasz.
Az öblösüveggyár minden évben szervez családi napot megköszönve ezzel az ott dolgozók munkáját. A cég folyamatos sikereket könyvelhet el, melyből valamennyi munkatárs kivetette a részét. A családi napon az éppen nem dolgozók (a délelőttös műszak később kapcsolódott a rendezvényhez, a délutánosok pedig onnan mentek dolgozni) számos programon vehettek részt.
httpv://www.youtube.com/watch?v=ODKa_DAuaN4
A gyerekeket ugrálóvár és játszóház várta, de volt tűzoltó, targonca, mozdony és munkabiztonsági bemutató, valamint filmvetítés az üveggyártásról. A családtagok gyárlátogatás keretében betekinthettek az üveggyártás mikéntjébe. Közben a bográcsokban többfajta pörkölt rotyogott és lassan a sültek is elkészültek. A nagy melegben jólesett a jégkrém, a gyümölcs és a hűsítő üdítő italok.

Czellecz Attila igazgató ünnepi köszöntjében kiemelte a gyár eredményességét, szólt arról, hogy tavaly a világ O-I gyárai közül az orosházi két gyártósora is kiemelkedő teljesítményt ért el.

Az ebédet követően munkabiztonsági és üveggyártási ismeretekről adhattak számot a dolgozók. A helyesen válaszolók között értékes ajándékokat sorsoltak ki. A gyerekek körében pedig rajzpályázatot hirdettek, a jutalom természetesen itt sem maradt el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.