- hirdetés -

A II. Libamájfesztivál állati főszereplőit az OrosCafé.hu olvasói nevezhetik el.
Közeleg a II. Libamájfesztivál, melyen ismét lesz libaolimpia, ahol a szürke libák csapnak össze a fehérekkel. Egy évvel ezelőtt már volt ilyen versengés, melynek végeztével a szervezők örökbe fogadták az akkori versenyzőket. Most ismét ők néznek egymással farkasszemet libaszemet június első napjaiban, így már rutinos versenyzőnek számítanak.
Úgy gondoltuk, a versenyző libacsapatok kapitányainak illene nevet adni. Ám ezt rátok bízzuk. Akinek van ötlete, mi legyen a két csapatkapitány neve, írja azt be ide kommentként.

A II. Libamájfesztivál teljes programját tartalmazó PestiEst különszám ide kattintva tölthető le.

Külön-külön kommentben kell javasolni a szürke és a fehér versenyzőnek adandó nevet. A javaslatokra pedig mindenki szavazhat. Ha tetszik a név, akkor  klikkelj a név alatti zöld ikonra, ha nem tetszik, akkor jelezd ezt a piros gombbal.

Íme a két névre váró csapatkapitány
Íme a két, névre váró csapatkapitány
Az összesítést május 20-án, csütörtökön éjszaka végezzük el. Másnap pedig a II. Libamájfesztivál hivatalos sajtótájékoztatóján hirdetjük ki, hogyan döntöttetek. A libák „keresztapja” Gyulay Zsolt olimpiai bajnok kajakos, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke lesz.

Fontos kitétel, hogy ennél az írásnál semmilyen más vélemény nem szerepelhet a kommenteknél csak a javasolt név. Minden egyéb beírást törlünk!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.