- hirdetés -

Az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (GyIÖK) szeptemberben újra várja az extrém sportok szerelmeseit Orosházán. Az viszont még nem dőlt el, hogy ki legyen az esti koncerten a fő fellépő. Mond meg te, kit szeretnél látni és hallani a nagyszínpadon.
A GyIÖK szervezésében ez lesz a negyedik ilyen rendezvény, mely évről-évre nagyobb és látványosabb. Nem hiába, hiszen látványos bemutatók és érdekes programok vannak egész van a belvárosban. Tavaly az ország minden pontjáról összesen közel 2000 látogató érkezett Orosházára.
Az ifjúsági szervezet 2010. szeptember 18-ára szervezi az újabb Extrém napot. A helyszín ismét a Kossuth utca és az Árpád kert lesz. Elsősorban az extrém sportokat kedvelő fiatalokat várják, de ez egyáltalán nem feltétel. A cél az extrém sportágak népszerűsítése, a szabadidő hasznos eltöltése. Pénzt mindehhez Wesselény Közalapítvány pályázatán kívánnak nyerni.
A GyIÖK-ösök az idén azonban úgy döntöttek, hogy kifaggatják a fiatalságot, mit akarnak látni és hallani? Ötleteket várnak az egész napos programmal és a fellépővel kapcsolatban. Tavaly az Alvin és a Mókusok nyomták a zenét az esti koncerten. De ki legyen itt idén?

Ha javaslatod és ötleted van, dobj egy mailt az urbanzsuzsa@yahoo.com címre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.