- hirdetés -

Szombat délután a kellemes napsütésben szirénaszó verte fel az álmos várost. Sokan felkapták a fejüket és nyilván még többen maguk elé mormolták az ilyenkor szinte megszokott szavakat: „nagyon mennek a tűzoltók!”.
Ha kell ők mindig nagyon mennek de, most kivételen lassú volt a tempó, mely az éles szeműeknek nyilván fel is tűnt. Miután közelebb ért az első fecskendő kiderült, hogy nem riasztották őket sehová, hiszen a nagy piros autó tetőtől talpig fel volt díszítve.

Menyasszonyi fátyol ha fejedre kerül…

Ekkor pedig már mindenki számára világos volt: a díszbe öltözött autó egy leendő ifjú párt szállít, szirénaszóval kísérve. A hatásos belépőt követően a „speciális Mercedes” begurult a házasságkötő terem elé, ahol a leendő férj segítette le aráját az autótól. (Először is ez így dukál, másodszor pedig nem egyszerű dolog menyasszonyi ruhában és magassarkú cipőben tűzoltóautóról leszállni).

Az ifjú pár: Szimonetta és Bálint (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
Az ifjú pár: Szimonetta és Bálint (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
Majd kéz a kézben bevonultak, hogy egymás után mondják ki az életre szóló igent. Takács Bálint és Szabó Szimonetta a család és a kollégák előtt fogadtak egymásnak örök hűséget, majd begyűjtötték a gratulációkat. Ezután pedig a tűzoltó kollégák díszkíséretében négy tűzoltóautóval szirénáztak végig a városon, jelezve az orosháziaknak, hogy éljen az ifjú pár!
httpv://www.youtube.com/watch?v=DJPaBo_QFMU&feature=player_embedded

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.