- hirdetés -

A már lassan harminc éve megalakult Vízió zenekar lép fel ezúttal a Rock Klubban. Évente csupán egy-két koncertet adnak. Le ne maradjon az áprilisiról!
A PANKKK koncertsorozat következő fellépője az orosházi Vízió együttes lesz. A zenekar az évente megrendezett Retro fesztiválok aktív szereplője, és emellett általában a nyári fesztiválokon is találkozhatunk velük. Azonban egy évben ennél a két szereplésnél többre nem igazán áll össze a banda. Kivételt képez azonban most természetesen a PANKKK program!

Egy korábbi koncertfotó a közelmúltból
Egy korábbi koncertfotó a közelmúltból
Egy kis ízelítő a zenekar történetéből, melyben az elmúlt 29 év alatt körülbelül tizenöt zenész fordult meg.
Dobok: Marton Emil, Rálik István, Sárecz Viktort, Tóth Zoli
Basszus: Lázár Péter, Godáts Aurél, Ulrich József, Zsedényi Péter
Gitár: Kecskeméti Imre, Rusznák Gyuri, Balogh Endre, Farkas Tibor
Ének: Törköly József
Billentyűk: Hégely Zoltán, Szokolyai Zsolti
A progresszív rockot játszó banda koncertezett egykoron az orosházi Ifjúsági Házban, a Rock-találkozón, a piactéren, a Alföld Hotel előtt, Békéscsabán a Retro-Rock-találkozón és  a Szeged – Rock-találkozón.
A zenekar egyedisége, hogy koncertjeik alatt már többször használtak diavetítést, evvel is aláfestve, alátámasztva a dallamok és ritmusok által kifejezett hangulat – valamint gondolatvilágot.
Az első hat évben instrumentális zenét játszottak és a dalok hangulatához válogatták a diaképeket, az utóbbi két retro koncerten azonban már a dalszövegek témájához illő videóklipeket vetítettek.

A koncert április 16-án, 19 órakor lesz a Petőfi Művelődési Központ kamaratermében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.