- hirdetés -

Orosházán eddig nem volt lehetőség arra, hogy a helyi választási eredményeket élőben kövesse minden olvasó. Azonban az OrosCafé.hu jóvoltából most ezt is megtehetik.
Az orosháziakat és a Békés megyei 6-os választókerületben élőket azonnali és friss információhoz juttatjuk a választás éjszakáján, április 11-én.

Magyarország választ vasárnap
Magyarország választ vasárnap
Az OrosCafé.hu a kampánycsendre való tekintettel április 9-én 24.00 órakor minden politikai tartalmú írást levesz a címlapról, és ezzel egyidőben felfüggeszti az írásokhoz való hozzászólási lehetőséget is. A korábbi írások a Választás 2010 rovatban természetesen továbbra is olvashatók lesznek. A kampánycsend alatt egyik párt közleményét és híranyagát sem közöljük, kizárólag a helyi választási bizottság közleményeit jelentetjük meg.
A kampánycsend feloldásakor, április 11-én 19 órától azonban újra élesedik a hozzászólási rendszer, és ezzel egy időben elindítjuk a választási online közvetítésünket.

Mindenhol ott leszünk, mindenkit megkérdezünk

Az OrosCafé.hu stábja 19 órától követi figyelemmel az eseményeket. Jelen leszünk a pártok kampányközpontjaiban, mind a 6 egyéni jelöltet megszólaltatjuk, időnként értékelésre kérjük.
Emellett fotókkal illusztráljuk a a kampányirodai hangulatot és folyamatosan frissülő táblázatokon mutatjuk a szavazás pillanatnyi állását úgy országos, mind helyi szinten.

Április 11-én este kattanjon ránk, és mi otthonába visszük a friss híreket, zacc nélkül!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.