- hirdetés -

Államosítást és munkahelyteremtést akar a Munkáspárt. Orosházán járt Thürmer Gyula, a párt elnöke.
A választások előtti utolsó kampányrendezvényét tartotta ma délelőtt a Munkáspárt orosházi szervezete. Thürmer Gyula, a párt elnöke is részt vett a rendezvényen, ami a Piactéren tett sétával indult, és egy áruház előtti szórólaposztással valamint sajtótájékoztatóval folytatódott. A tájékoztatón bemutatták a helyi jelöltet, Gál Ferencet és Thürmer Gyula kifejtette, a Munkáspárt az egyetlen baloldali párt.

Thürmer: A szocilaizmusban látjuk a jövőt. (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Thürmer Gyula: A szocializmusban látjuk a jövőt. (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
– A Munkáspárt kivételével mindegyik választáson induló párt a tőkét szolgálja, ezért aki baloldali jelöltet, a hivatásos politikusok helyett munkásembert látna szívesen a Parlamentben, az jól teszi, ha Gál Ferencre és a Munkáspárt listájára szavaz – mondta.
Az elnök összegezte legfontosabb céljaikat is. Munkahelyeket teremtenének, államosítanának és elszámoltatnának. Kritikával illette a többi pártot, szerinte ugyanis ez a választás a pénzről szól.
– A nagy pártok, a Fidesz, az MSZP, a Jobbik és részben az MDF milliókat, milliárdokat költöttek  a kampány során, ebből a szempontból nem tudtuk felvenni velük a versenyt.Tisztességtelen volt az is, hogy tízezer számra gyűjtötték a kopogtatócédulákat. A Parlamentben lassan csak hivatásos politikusok lesznek, munkásemberek nem. Kevés a jelöltünk, de április 11-én még van esély – hangsúlyozta a pártelnök.
Thürmer Gyula orosházi látogatását az Alvégi temetőben az orosz emlékmű koszorúzásával folytatta és a helyi CKÖ-nél tartott fórummal zárta.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.