- hirdetés -

A művészeti iskola produkciói között láthattunk cigánytáncot és kalózos műsorszámot, de a diákok mellett a tanárok is szórakoztatták a közönséget.
A Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola immáron negyedik alkalommal rendezte meg a Zene, tánc, humor című előadását, mellyel a gyerekek és a tanárok együtt köszöntötték a tavaszt. Idén március 26-án a művelődési központ színháztermébe várták a szervezők az érdeklődőket.

A kicsik produkciója nagy tapsot kapott (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina
A kicsik produkciója nagy tapsot kapott (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina
– Ezen a fellépésen a komolyzenei műsorszámokat vicces, humoros formában adták elő az intézmény diákjai, megtartva az előadott mű pontosságát, hitelességét. Az esten zenész, társas- és modern táncos növendékek, valamint az iskola kórusa lépett fel egyéni és csoportos produkciókkal. Hagyományainkhoz híven az estet tanári műsorszámmal zártuk, melyben több tanszak pedagógusa is fellépett. Ez az est nem egy vizsga volt. Célunk csupán a szórakozás és az, hogy a növendékek, a tanárok és a közönség egyaránt kikapcsolódhasson – tudtuk meg Lestyán Mihálynétól, a művészeti iskola igazgatóhelyettesétől.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.