- hirdetés -

Gálaműsort tartottak március 19-én a Czina iskolában. A gyerekek szüleiknek mutatták be azokat a produkciókat, melyekre már hetek óta készültek.
Lassan már húsz éve hagyomány a Czina iskola életében, hogy minden tanévben, a március 15-i nemzeti ünnepet megelőzően Ki mit tud?-ot rendeznek. Idén március 12-re esett a választás, ahol a diákok különböző műsorokkal léptek fel, a rendezvény a Művészeti Szemle elnevezést kapta.
– A diákok a farsang elmúltával rögtön erre a rendezvényre készülnek. Minden nap tanítás előtt és után nagy a nyüzsgés az iskolában, a termekben készülnek a gyerekek műsoraikkal. Sokat jelent ez számukra, hiszen megmutathatják miben a legjobbak. A Művészeti Szemlén egy zsűri kiválasztotta a produkciók közül a legjobbakat, melyet azután a március 19-i gálaműsoron mutattak be a gyerekek társaiknak, a szülőknek és a meghívott vendégeinknek – nyilatkozta az OrosCafé-nak Juhász Józsefné, a tagintézmény igazgatóhelyettese.
A közel kétórás műsor keretében volt tánc, vers, ének és próza, de inkább a jelenetek voltak a jellemzőek. A gálaműsorra zsúfolásig megtelt a színpad előtti tér, sok szülő eljött, hogy láthassa csemetéjének produkcióját.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Z4sVd-HV5gE&feature=player_embedded
– Az iskola életében is fontos szerepet tölt be ez a rendezvény. Hisz általa színesíthetjük és gyarapíthatjuk programjaink sorát, a diákoknak pedig ez egy lehetőség, hogy a szunnyadó tehetségüket megmutathassák- hangsúlyozta az igazgatóhelyettes.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.