- hirdetés -

A TV2 által szervezett ügyességi vetélkedő selejtezőjén 48 csapat indult, köztük az orosházi József Attila iskoláé is. 

Nemrégiben egy cikk és egy rövidke videó segítségével már bemutattuk a József Attila Székhelyintézmény azon tanárait, diákjait és azok szüleit, akik jelentkeztek a TV2 „Nagy Vagy” nevet viselő játékos sportvetélkedőjére.

Sokat gyakoroltak a versenyre
Sokat gyakoroltak a versenyre
Március 7-én az orosháziaknak lehetősége nyílt összemérni ügyességét az ország másik 47 csapatával. A készülődés már hetekkel a verseny előtt elkezdődött. A csapat a megmérettetést megelőzően földön, vízen és levegőben egyaránt gyakorolt. Ehhez eszközöket készített és kölcsönzött, így gyakorlatilag a tagoknak minden a rendelkezésükre állt ahhoz, hogy az előre megkapott feladatokat megközelítőleg hasonló formában gyakorolhassák.
A nagy napon már kora reggel indult a csapat az 50 fős szurkolótáborral Budapestre, a Sportmax csarnokba, ahol meg kellett mutatniuk többek közt azt, hogyan kell égő mécsessel úszni, labdák és lufik között csukott szemmel pénzt keresni, tapadós puskával célba lőni, kötelet húzni, 15 méter magasból kötélen lógva madarat menteni.
Az orosháziak végül szoros versenyben negyedik helyezést értek el, így sajnos nem jutottak tovább. Az élmény azonban hatalmas volt mind a csapattagok, mind a szurkolók számára.

Akik helyezéstől függetlenül nagyok lettek: Muntyán Luca 4.a, Szőke Krisztián 3.c, Szél Balázs 6.a, Zsiga Bence 7.c, Makai Katalin 8.c, Nagyné Rátódi Erika pedagógus, Szél Attila, Zsigáné Mezei Beáta, Zsiga Zsolt szülők valamint a celeb Ada.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.