- hirdetés -

A tervek szerint halad az Eötvös iskola felújítása, az Ifjúság úti óvodában június elején indul a munka.
Január 4-én a sportcsarnokkal kezdődött meg az Eötvös téri iskola felújítása, három fő szakaszra bontották a munkát. A beruházás az ütemtervnek megfelelően halad – tudtuk meg Szederháti István projektmenedzsertől. Az OrosCafe-nak nyilatkozva elmondta, hogy a sportcsarnok a határidőre elkészül, a tervek szerint április 9-étől használatba vehetjük.
Hétfőn kezdi a kivitelező a küzdőtér parkettájának lerakását, addig javában zajlik a festés, mázolás, a gépészeti szerelések, a nyílászárók cseréje, az öltözők, vizesblokkok burkolása, a világítás javítása.

A sportcsarnok fűtési rendszerét is átalakították (Fotó: Melega Krisztián)
A sportcsarnok fűtési rendszerét is átalakították (Fotó: Melega Krisztián)
Április 10-e és május 28-a között az iskola egy részét fejlesztik, ezt követően vehetik birtokba az egész munkaterületet. A befejezési határidő augusztus 15-e. Orosháza legfiatalabb iskolája egy sikeres pályázatnak köszönhetően újul meg.

Szebb lesz az óvoda

Ugyancsak nyertes pályázat segítségével fejlesztik az Ifjúság úti óvodát. A munkálatok itt a legfrissebb információk szerint június elsején kezdődnek. A városfejlesztési osztály vezetőjétől, Bagi Lászlótól megtudtuk, hogy többek közt korszerűsítik a fűtést, az elektromos hálózatot, kicserélik a nyílászárókat, felújítják a vizesblokkokat és szigetelnek is.
A kivitelező augusztus 30-ra tervezi az átadást, a munkálatok ideje alatt szünetel majd az intézményben az óvodai oktatás.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.