- hirdetés -

Czeglédiné Szappanos Anita helyett Óvári Attila lett a Harruckern János Közoktatási Intézmény orosházi telephely vezetője.
Az orosházi képviselő-testület múlt év március 26-án tartott zárt testületi ülésén többségi szavazattal azonnali hatállyal menesztette a volt Mezgé igazgatóját Pintér Tibort. Ezzel párhuzamosan az iskola élére Czeglédiné Szappanos Anita önkormányzati biztost nevezték ki 2009. június 30-áig. A helyi költségvetésben szerepel egy olyan rendelkezés, hogy amennyiben egy önkormányzati fenntartású intézmény a 20 millió forintos hiányt túllépni, annak élére önkormányzati biztost nevezhetnek ki. A testület akkor élt ezzel a lehetőséggel.

Czeglédiné Szappanos Anita a Harruckern János Közoktatási Intézmény termelési, szakképzési menedzsere, gyakorlati oktatásvezetője. Emellett okleveles környezetgazdálkodási agrármérnök, mezőgazdasági szaktanácsadó és mérnöktanár.

A Kossuth Lajos Közoktatási Intézmény múlt év július elsejével megyei fennhatóság alá került, így a továbbiakban a gyulai székhelyű Harruckern János Közoktatási Intézmény részeként viseli annak nevét. Az iskolában ezt követően tartott rendkívüli tantestületi ülésen Zámbó András igazgató felvázolta az elképzeléseket, s bemutatta az orosházi telephely vezetőjét, Czeglédiné Szappanos Anitát, aki az átállási időszakban önkormányzati megbízottként segítette az intézmény munkáját.
A Mezgé portálon olvasható, hogy február 22-től Czeglédiné Szappanos Anita a Harruckern János Közoktatási Intézményben a felnőttképzés vezetője lett, így a jövőben Gyulán lesz az állandó munkahelye. Helyére, az orosházi telephely vezetői székébe Óvári Attila került, aki gépészmérnök, illetve gépésztanár.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.