- hirdetés -

Jelmezek kavalkádja, fergeteges produkciók – a József Attila iskola alsós farsangján.
A  József Attila Székhelyintézmény alsós tagozatos tanulói a nagyokat megelőzve egy nappal, múlt héten csütörtökön tartottak farsangi mulatságot a művelődési házban. Napok óta lázasan készültek a gyerekek, hogy ne csak jelmezeikkel, de produkcióikkal is elkápráztassák a közönséget. A végzős nyolcadikosok nyitótáncát követően a mulatságra a bál hercege adott engedélyt.

Hastánc és Flatley

A negyedik osztályosok fergeteges produkciókkal készültek. A 4/a-s lányok hastáncot adtak elő, a fiúk pedig kígyóbűvölőként varázsolták el a közönséget. A 4/b a vadnyugatot hozta a színpadra, a táncosok legfőbb kellékei a western kalap és a kockás ing természetesen nem maradhatott el. A pattogó lábú 4/c  Michael Flatley koreográfiával készült, sikere egyik osztálynak sem maradt el.

Elvarázsolták a közönséget (klikk a képre) Fotók:
Elvarázsolták a közönséget (klikk a képre) Fotók: Krucsai János
A bemutatók után a jelmezes felvonulás következett; az ötletesebbnél ötletesebb jelmezekről kiderült, hogy a legtöbbje nem a kölcsönzőből való, hanem a szülők készítették saját kezűleg. A tanárok sem maradtak ki a mókából, hasonlóan a felsősök farsangján Dr. Bubó-t adták elő.
A farsangi mulatság eszem-iszom, dínom-dánommal folytatódott az iskola tornatermében és ebédlőjében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.