- hirdetés -

A pécsi modern metált játszó banda hamarosan Orosházára érkezik!
Az ehavi PANKKK (Program a Nemzeti Kortárs Könnyűzenei Kultúráért) koncert ismét az Anno sörözőbe várja a rockzene kedvelőit, hiszen mint ahogy azt a Pigs Might Fly is megmutatta, van olyan stílus, ami nem feltétlen a Petőfi Művelődési Központba illik. Így február 26-án 22 órától a SKRU zenekar is a Szőlő körúton lép fel.
A srácok zenéjükről a következő kedvcsinálót adták:

Metélzenészek Pécsről: Skru
Metálzenészek Pécsről: Skru
Egy olyan bandáról van szó, „akik illúzióiktól megszabadulva is képesek értelmet találni a zenélésben. A frissen alakult/újjászületett pécsi SKRU zenekar is felvállalta, hogy bármi történjék, ők beleordítják a magukét a rendelkezésre álló térbe, akármilyen falak is vernék vissza azt a hangot.”
A zenei bekategorizálásról náluk sem lehet szó. Azonban amit garantálnak: „modern dallamos metallal rokon zene, magyar nyelvű szövegekkel, jó adag ön- és társadalomkritika, ám építő dühvel táplálva.”
További információkat a zenekar honlapján találhat, ahol a 2008-as bemutatkozó kislemezük három dalát (Életjel, Árva, Begyógyul), valamint első lemezük, a Látszatemberség számait is meghallgathatja.
httpv://www.youtube.com/watch?v=j8z76luxMPU

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.