- hirdetés -

A Merian nyugdíjasoknál mindig történik valami – ez is kiderül a klubtól kapott beszámolóból.
A közelmúltban tartotta évértékelő közgyűlését az Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete. A fél ezer tagot számláló egyesület keretén belül nyolc klub és csoport működik, melyek közül a legnagyobb taglétszámmal a Merian klubcsoport működik. Az immár 16 éve alakult klubnak jelenleg 90 tagja van és minden hónap második szerdáján tartják találkozójukat. Mindezek mellett részt vesznek az egyesület által szervezett rendezvényeken is.
A klub célja, hogy a közösséghez szokott emberek ismét barátokra leljenek, a nyugdíjba vonulás után ismét megtalálják a helyüket. A klubban új ismeretségek, barátságok születnek. Nemrégiben évértékelő találkozón ismertette Zimborán Gábor vezető a klub tavaly végzett tevékenységét. A beszámolóból kiderült: igen mozgalmas, programokkal teli évet tudhatnak maguk mögött. Tartottak többek között pótszilvesztert, farsangot, nőnapi köszöntőt, ebéddel és tánccal fűszerezett, összevont névnapi és karácsonyi ünnepséget.
Az egészség jegyében is zajlottak programok, a balesetek megelőzése érdekében pedig Kiss Rozália rendőr hadnagy tartott tájékoztatót. Jártak Cserkeszőlőn, Budapesten a köztársasági elnök rezidenciáján, a szegedi Vadasparkban, valamint Zombán. A zombai nyugdíjas klubbal szoros, baráti kapcsolatot alakítottak ki. A klub az egyesületen belül működő más csoportokkal és klubokkal is tartja a kapcsolatot, jelen vannak a város kulturális rendezvényein és a nemzeti ünnepeken tartott megemlékezéseken.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.