- hirdetés -

Az ország egyik legismertebb DJ-je ismét tiszteletét teszi Orosházán. Szombaton a belépés ingyenes.
Februárban (13-a kivételével) minden szombaton díjtalan a belépés az orosházi Luciferbe.

Nyomtasd ki és ingyen bulizol
Nyomtasd ki és ingyen bulizol
Ahhoz, hogy valaki ingyen mehessen be, nincs más dolga mint, hogy kinyomtatva magával vigye az itt található reklámflyert, vagy egy előző napi – pénteki – Luciferes karszalagot. Ez utóbbi értelemszerűen a pénteki bulira való belépéssel szerezhető meg.
Február 5-én pénteken a nyitóbuli sztárvendége, Spigiboy látogat el újra a Táncsics utcai szórakozóhelyre. Spigiboy az elmúlt néhány évben az egyik legsikeresebb hazai Dj-páros egyik tagjaként (Erős vs Spigiboy) járta körbe az országot de most egyedül érkezik. A nagyteremben a sztárvendég mellett, a házigazda, Dj Kohary játssza 2010 legfrissebb modern tánczenéit. A kisteremben a legjobb oldschool zenékért pedig Dj Guli lesz a felelős.
2010. február 5. péntek nagyterem: sztárvendég Spigiboy, házigazda Dj Kohary kisterem: Dj Guli, Belépő: 800,-Ft
———–
Másnap, 6-án szombaton Dj Dandee játssza a legismertebb R&B és funky slágereket, házibulizenéket és a dance muzsikákat minden korosztálynak.
2010. február 6. szombat: házigazda Dj Dandee, Belépő: 500,-Ft
A kinyomtatott reklámflyerrel vagy a pénteki karszalaggal a belépés díjtalan!
Figyelem! Jövő héten már itt lesznek a Harruckern és a Táncsics szalagavatók! A Lucifer szalagavatós bulijaira a diákok külön kedvezménnyel mehetnek szórakozni. Ezek a kedvezmények nem csak a szalagavatósokra vonatkoznak majd hanem a többi diákra is! Február 12-én pénteken csak a Harruckern János Közoktatási Intézmény diákigazolványával, 13-án szombaton pedig minden érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diák kap 50%-os árengedményt a belépő árából. A kedvezmény mindkét napon csak éjfélig vehető igénybe!
http://luciferpub.hu/
Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.