- hirdetés -

Évértékelő közgyűlést tartott a Magunkért- Egymásért Civil Egyesület.
Szentetornyán, a volt iskola épületből lett közösségi házban tartott találkozón beszámoló hangzott el az elmúlt időszak munkájáról, eredményekről, tervekről és tisztújítás is történt.
A tájékoztatóból kiderült, a múlt évben alakult egyesületnek kezdetben nehézségekkel kellett szembenéznie. Ennek ellenére számos programot szerveztek, a nagyobb rendezvényeiket havonta tartották, melyek általában egy-egy ünnephez kapcsolódtak, de hetente is gyakran találkoztak, hogy a szürke hétköznapokat egy kicsit színesebbé tegyék.
A közgyűlésen elhangzott, hogy az idei évre is számos programot terveztek be, így például farsangi mulatságot, tavaszköszöntő batyus bált, kirándulásokat, népdal vetélkedőt. De tartanak majd rendezvényeket a sport és egészség jegyében is. A tervek között szerepel egy internet-tanfolyam is. Az egyesület a tagok által befizetett tagdíjakból tartja fenn magát, de több adományozó is segíti őket.
– Félszavakból is megértjük egymást, baráti hangulat uralkodik az egyesületen belül, sokan, sokat teszünk azért, hogy biztató legyen ez az év is, hisz közösségben van az erő – összegzett Kruzslicz Ferenc elnök.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.