- hirdetés -

A környék legnagyobb szórakozóhelye újabb akciókat kínál. Emellett hamarosan jönnek a szalagavatók.
Szombaton ingyenes belépéssel vár minden korosztályt a Lucifer Pub, Orosháza legnagyobb szórakozóhelye. A kedvezmény igénybevételéhez csak egy kinyomtatott reklám flyer vagy egy pénteki karszalag szükséges.

Nyomtasd ki és ingyen mész be szombaton
Nyomtasd ki és ingyen mész be szombaton
29-én pénteken a nagyterem házigazdája Dj Kohary lesz. A zenei kínálat az ismertebb elektronikus tánczenéktől kezdve 2010 legfrissebbjein át a hajnali keményebb progresszív muzsikákig terjed. A vendégeket egész éjjel Jack Daniel’s akció várja, ami a hétvége kiemelt italakciója.
A kisteremben Dj Funkface vezényli azt a Karaoke-showt ami egyben kívánságműsor is. A karaoke blokkok között természetesen pörögnek a szokásos pénteki kistermes oldschool zenék az elmúlt 20 évből.
Időpont: 2010. január. 29. péntek
Házigazda: nagyterem: Dj Kohary kisterem: Dj Funkface
Akció: Jack Daniel’s exkluzív akció
Belépő: 800,-Ft
—————————-
30-án szombaton a pult mögött a Lucifer egyik állandó szombati házigazdája, Dj Dandee pörgeti a legismertebb R&B és funky slágereket, házibulizenéket és az újabb dance muzsikákat. Az est kiemelt itala ezen a napon is a Jack Daniel’s, ami egész éjjel akciós áron kapható. Ezen a napon a kinyomtatott reklámflyerrel vagy a pénteki karszalaggal díjtalan a belépés!
Időpont: 2010. január. 30 .szombat
Házigazda: Dj Dandee
Akció: Jack Daniel’s exkluzív akció
Belépő: szombaton csak 500,-Ft, kinyomtatott reklámflyerrel vagy pénteki karszalaggal ingyenes!

Hamarosan jönnek a szalagavatók, amire a diákok külön kedvezménnyel mehetnek szórakozni. Ezek a kedvezmények nem csak a szalagavatósokra vonatkoznak majd hanem a többi diákra is! Február 12-én pénteken csak a Harruckern János Közoktatási Intézmény diákigazolványával, 13-án szombaton pedig minden érvényes diákigazolvánnyal érkező kap 50 % kedvezményt a belépő árából. További részletek a Lucifer honlapján.

http://luciferpub.hu/
Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.