- hirdetés -

Felkészülési mérkőzésen az NB I-es Kecskeméttel játszottak gól nélküli döntetlent a fiúk.
Kecskeméti TE-Ereco – Orosháza FC 0 – 0
Felkészülési labdarúgó mérkőzés, Hódmezővásárhely, műfüves-pálya, 50 néző. Vezette: Fehér J.
Kecskemét: Lazareanu – Robson (Bagi), Gyagya, Lozo (Koncz), Farkas – Alempijevic (Tölgyesi), Cukic (Némedi), Bertus (Hegedűs) – Menyhárt (Szentgyörgyi), Kormos (Litsingi), Birtalan (Balog).
Vezetőedző: Csertői Aurél

Orosháza: Bordás (Molnár) — Szűcs D. (Varga F.), Kerepeczki, Rónyai, Szabó N. — Pardi (Gácsi), Retek (Mike), Buza (Török), Baranyai (Juhász N.) — Pálinkó (Lupsa), Szabó T. (Lovas).
Edző: Kvasznovszky József.

A múlt heti tatabányai teremtorna után az Orosháza FC NB III-as csapata ezúttal nagypályán, műfüvön lépett pályára. Január 23-án az első osztályú Kecskeméti TE –Ereco volt csapatunk ellenfele.
Némi mezőnyjáték után a kecskeméti Birtalan hagyta ki a találkozó első helyzetét. A 35. percben Baranyai szöktette Szabó Tamást, a csatár beadását üggyel-bajjal tisztázták a védők. A nem túl eseménydús első félidő végén Menyhárt lövése kerülte el centiméterekkel az orosházi kaput.
A szünetben mindkét csapat számos cserét hajtott végre. A fordulást követően bár enyhe mezőnyfölénybe került a KTE, de komoly helyzetet sokáig nem sikerült kialakítania. A 70. percben a próbajátékon részt vevő Török Ádám bal oldali beadásáról maradt le Lupsa. A 71. percben a kecskeméti Szentgyörgyi beadása után Balog fejelhetett volna gólt, de a csatár célt tévesztett.
Az OFC szórványos kontrái veszélyt jelentettek a KTE kapujára, de az utolsó passzokba hiba csúszott. A mérkőzés 90. percében a kilépő Szentgyörgyi elől mentettek az orosházi védők az utolsó pillanatban. Csapatunk a tatabányai helytállás után ezúttal sem vallott szégyent.
Kvasznovszky József: – Jól szolgálta a felkészülésünket a találkozó. A mérkőzés megmutatta, hogy van a csapatnak tartása. Jobb koncentrálással megnyerhettük volna a mérkőzést.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.