- hirdetés -

Sztojka Krisztián Tibor január elsején 2 óra 40 perckor született 3500 grammal és 53 centiméterrel.
A 19 éves Sztojka Natasa és párja a 21 éves Faragó Krisztián Végegyházán élnek. Az anyuka december 28-ára volt kiírva harmadik gyermekével, aki pár napot még váratott magára, hogy január elsején az év első Békés megyei babájaként születhessen meg az orosházi kórházban.
– Nagyon boldogok vagyunk, mert két kislányunk után – Natália 4 éves, Tiffany 2 éves – egy kisfiúval is gyarapodott a családunk. Meghatódtunk akkor is, amikor megtudtuk, hogy Krisztián lett idén Békés megyében az első baba, nem is gondoltuk, hogy ez megtörténhet velünk. Viszonylag gyors és komplikációmentes volt a szülés, melyet dr. Huhn Lajos adjunktus vezetett le. Három gyermeket terveztünk, így teljesült az álmunk. Nagyon örül a család a kis trónörökösnek, akik már alig várják, hogy hazamehessünk – nyilatkozta az OrosCafé.hu-nak a boldog anyuka.

A baba és az anyuka is jó egészségnek örvend (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
A baba és az anyuka is jó egészségnek örvend (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Január elsején délután 16 óra 30 perckor is született egy baba, a csanádapácai Kohanyecz Szilvia kislánya Hunyecz Krisztina 3750 grammal és 52 centiméterrel látta meg a napvilágot. Bár nem újév napján, hanem szilveszter hajnalán egy orosházi kislány is született, Boglárka 0 óra 25 perckor, 3100 grammal és 50 centiméterrel jött a világra.
Mint megtudtuk, az orosházi kórházban 2009-ben 504 gyermek született.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.