- hirdetés -

A három nap alatt összekovácsolódott a 30 fős társaság. Volt pályázatírás és Ki mit tud is.

December 18-tól 20-ig tartotta a csapatépítő tréningjét a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat új testülete. A Kodolányi János Főiskola épülete adott otthont a programnak, mely ismerkedős játékokkal indult. Ezután a 30 fős társaságot csoportokra osztották a segítők a hatékonyabb munka érdekében. A csoportok nevet, címert és mottót alkottak, majd az este folyamán első feladatként egy pályázatot kellett írniuk saját ötlet alapján. Ezek közül szavazás alapján dőlt el, hogy melyik kerüljön majd beadásra.

Összekovácsolódott a csapat (Fotó: GyIÖK)
Összekovácsolódott a csapat (Fotó: GyIÖK)

Szombaton már a trénerek is bekapcsolódtak a munkába. Vállalták azt a nehéz feladatot, hogy a 30 emberből – akik szinte alig ismerik egymást – csapatot kovácsoljanak. Ezt főként játékos feladatokkal a nap végére el is érték. Magonyné Urbán Zsuzsanna ifjúsági referenstől megtudtuk, a fiatalok megkapták a kezdő löketet ahhoz, hogy a későbbiekben jól tudjanak együtt dolgozni.

Szombaton volt még házi Ki mit tud/ki mit nem tud? is, vasárnapra pedig maradt még egy csoportfeladat, a mesetréning. Ennek keretében ismert mesékből játszottak el 1-1 részletet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.