- hirdetés -

Az előzetes várakozást felülmúlva bravúros mérkőzésen győzött az orosházi csapat. A többi csapat azonban kikapott.

Asztalitenisz SE Orosháza I. – Szekszárd AC I. 6 – 1
EXTRA Liga Orosháza

A mérkőzés végső kimenetele szempontjából kiemelt jelentőségű meccset hozta a hazai páros, melynek mindkét tagja végig fegyelmezett, koncentrált játékot produkált.

Az egyéni mérkőzések során Ciurcui biztosan verte Madaczkit, majd Tóth Kata kiemelkedő játékkal a nap meglepetését szolgáltatva jobbnak bizonyult a kínai Liu Siju ellen. A 3 – 0 arányú vezetés tudatában Véghnek sem okozott gondot Wittinger legyőzése.

Az utolsó körben Liu Siju szépített Ciurcui ellen, majd Végh és Tóth K. biztosította be a titkon remélt győzelmet. A csapat minden tagja dicséretet érdemel, hiszen a szezont merész célokkal kezdő Szekszárd legyőzése a korábbi években is bravúrnak számított.

Eredmények:

Végh, Ciurcui – Liu Siju, Wittinger 3/0
Ciurcui – Madaczki 3/0
Tóth K. – Liu Siju 3/1
Végh – Wittinger 3/0
Curcui – Liu Siju 0/3
Végh – Madaczki 3/1
Tóth K. – Wittinger 3/2

Gödöllői SK – Asztalitenisz SE II. – 10 – 8
NB. I. Gödöllő

Végig szoros mérkőzésen, kiélezett küzdelemben tartotta otthon a két bajnoki pontot a Gödöllő. Sajnos Fórizs mérkőzéslabdákról veszített a rutinos korábbi válogatott Iváskó ellen, így elmaradt a bravúros pontszerzés.

Győztesek: Tóth V, Fórizs, Andrási 2-2, Szabó 1, valamint a Szabó, Andrási páros 1

Asztalitenisz SE III. – Szomód 8 – 10
NB. II. Orosháza

A két párost a vendégek nyerték, de az első egyéni kör után egyenlítettek a hazai fiatalok, majd remek játékkal 8 – 7 arányban a vezetést is megszerezték. Az utolsó három találkozón viszont a Szomód bebiztosította minimális arányú győzelmét.

Győztesek: Balogh, Valastyán, Pásztor, Banosné 2-2.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.