- hirdetés -

Az orosházi fiatalok ismét megmutatták, hogy az ország egyik legkiemelkedőbb csapatát alkotják.

Püspökladány adott otthont a Diák Szabadfogású Magyar Bajnokságnak, ahol az orosháziak a következő eredményeket érték el:
32 kg: Villim István 5.
35 kg: Ladjánszky Ádám 3.
38 kg: Antal Dániel 1., Tóth Andor 5.
42 kg: Szél Balázs 1.
61 kg: Almási Ferenc 3.
68 kg: Verasztó Ádám 2.
75 kg: Haklik Dóra 3.

Mesterek és tanítványaik (Fotó: Spartacus Club)
Mesterek és tanítványaik (Fotó: Spartacus Club)

Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub a Diák Szabadfogású Magyar Bajnokságon az 1. helyet szerezte meg csapatban, ami a kötöttfogású siker után ismét nagy dicsőség! A fiatalok edzői: ifj. Jeszenszky P. László, Páli Sándor, Deme János.

Válogatott tervek

További jó hír a Spartacusos birkózóknál, hogy a válogatottba folyamatosan hívják be az orosházi versenyzőket a különböző korosztályokban.

A lányoknál Németh Éva és Haklik Dóra vett részt a budapesti edzőtáborban, és szintén a fővárosban tartották a keretedzést az ifjúsági kötöttfogásúaknak, ahova Kránitz Adrián kapott meghívást. November végén Tatán rendezték meg a diák korosztály edzőtáborát. Itt a meghívottak között szerepelt Antal Dániel, Szél Balázs, Ladjánszky Ádám, Verasztó Ádám, Sepeczán János, Kerekes Szabolcs, Tóth Andor, Almási Ferenc, illetve mint vezetőedző ifj. Jeszenszky P. László.

A klubtól megtudtuk, a válogatott edzők elégedettségét mutatja, hogy a felsorolt versenyzők meghívást kaptak a következő keretedzésekre is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.