- hirdetés -

Illyés Gábor és csapata legutóbb Gádoroson járt.

A Gádorosi Mezőgazdasági Termelők Szövetsége szervezésében 1500 adag étellel várták a helyieket. Nemcsak a gulyáságyúban, hanem négy, 100 literes üstben is főtt az étel; húsos káposzta, babgulyás és lecsó. Négyen osztották az ételt, mely egy óra alatt el is fogyott. Még a szervezőket is meglepte milyen sokan eljöttek, hogy vigyenek, legalább egy tál meleg ételt.

Mikulások osztják az ételt

Az ételosztások sora természetesen tovább folytatódik: december 4-én, 13 órától a hamarosan nyíló Szőlő körúti autómosónál várják meleg étellel az orosháziakat.

Másnap, december 5-én a Kristály presszónál, a Mikulás jegyében zajlik majd az ételosztás 13 órától. Illyés Gáborék Mikulás ruhában osztják majd az ételt, sőt az Orosházi Lovas Egyesület jóvoltából, a Mikulás hintóján is utazhatnak a gyerekek, sőt még szaloncukrot is kapnak.

– Számos ételosztást szerveztünk már, szívszorító látni azt, hogy sokan kerültek nehéz helyzetbe, és mennyire hálásak az ételért. Egyik szemünk sír, a másik nevet, hiszen nem jó látni azt, hogy egyre több a rászoruló, viszont örömteli, hogy tudunk segíteni ezeknek az embereknek. Ezért gondoltunk arra, hogy szombaton a gyerekeknek, akik szüleikkel jönnek el az ételosztásra egy kis ünnepi hangulattal kedveskedünk.Ez alkalommal is 750 adag étellel: frankfurti levessel és lecsóval várjuk az orosháziakat- tájékoztatta az OrosCafe.hu-t Illyés Gábor.

December 6-án ismét vidékre látogat el a csapat, vasárnap 13 órától a Soni Hús Kft. támogatásával Pusztaföldváron, a vágóhíd előtt szerveznek ingyen ételosztást.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.