- hirdetés -

Ismét az utcára került egy alom kölyökkutya – segítsen rajtuk, ha megteheti.

Gazdit keresünk ezeknek a két hónapos terrier jellegű kiskutyáknak. Kis termetűek maradnak, így lakásban is tarthatóak. Az alomban két kan és két szuka kiskutya született.

A két terrier kölyöklány (Fotók: Kecskeméti Krisztina)
A két terrier kölyöklány (Fotók: Kecskeméti Krisztina)

A „gondos gazda” kidobta őket

Az országúton, két település között vált meg gazdájuk ettől a két pincsi termetű, másfél év körüli kan kutyától. Pici termetűek, és nagyon barátságos, hízelkedős kis teremtések, lakásban is tarthatóak. Napokig strázsáltak az út mellett, remélve, hogy csak meggondolja magát a „gondos gazda”, de bizony ő nem jött értük. Várjuk új gazdi jelentkezését.

A pincsi kölykök is szerető gazdára várnak
A pincsi kölykök is szerető gazdára várnak

Magányosan az utcán

Jaffa hónapokig az utcán élt. Végtelenül barátságos, fiatal kan kutya. Mozgékony, játékos, kertes házban ideális házőrző. Szeretne már egy igazi gazdira lelni.

Morzsi egy éves, tacskó termetű, szobatiszta szuka kutya. Pár négyzetméteren élte mindennapjait, nem ugathatott, nem szaladgálhatott, mert egy lakásban ugye ezt nem illik. Gazdái megunták a mindennapi sétákat, ezért megváltak tőle. Nagyon szófogadó, ragaszkodó kis teremtés. Olyan gazdát keresünk számára, aki biztosítja neki a megfelelő körülményeket.

Morzsi és Jaffa türelemesen várják sorsuk jobbra fordulását
Morzsi és Jaffa türelemesen várják sorsuk jobbra fordulását

A Benji név kötelez

Benji, ez a játékos, vidám természetű kölyök, az Oláh István utcán kóborolt. Hat hónapos lehet, világos-sárgásbarna színű, néhány helyen fekete pamacsokkal. Nagyon kedves, barátságos, értelmes, mély hangú kutya. Jelenlegi méretei alapján úgy tűnik, nagyra fog nőni. Magassága kb. 40 cm. Érdeklődni a (70) 220-4766-os számon lehet, 09-19 óráig.

Egy kölyök a sok közül, igazán híres névvel: Benji
Egy kölyök a sok közül, igazán híres névvel: Benji

Ha érdekli önt valamelyik kutya, nézzen szét a Szikhát Kutyamenhely honlapján.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.