- hirdetés -

Egy félidőt emberhátrányban játszott az OFC, de kibekkelte a meccset így győzött.

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Battonyai TK – Orosháza FC 0 – 1 ( 0 – 1 )

Battonya, 200 néző.Vezette: Aradi Cs. ( Szvetnyik B., Kiss L.)

Battonya: Schvarcz – Pribojszki, Pataki( Roczkó 77. p.), Süli, Bozsár – Nagy A., Fekete Z. (Dani P.55.  p.), Laurinyecz (Karászi 73. p.) – Werle, Czira, Ács L.
Edző: Mákos Árpád

Orosháza: Bordás – Balogh M., Kerepeczki, Szűcs D., Varga F. – Hrabovszki ( Juhász N. 35. p.), Nadiu, Gácsi ( Pardi 46. p.) , Buza- Lupsa, Szabó T. ( Mike 81. p.)
Edző: Kvasznovszky József

Kedvezőtlen előjelekkel utazott csapatunk a megyei rangadóra. Baranyai, Nagy A. és Szabó N. sárga- és piros lapok miatt kénytelen volt kihagyni a találkozót.

Váratlanul orosházi góllal kezdődött a mérkőzés. A 3. percben Kerepeczki előreívelt labdáját Lupsa fejelte Szabó Tamás elé, az ügyeletes gólfelelősünk 14 méterről talált a battonyai kapuba (0-1)

Ekkor kevesen gondolták, hogy több gól nem esik a mérkőzésen. Az Orosháza tudatosan lassítva a játékot tartotta az eredményt az első félidőben.

A második játékrész nem várt eseménnyel kezdődött. A 47. percben Szűcs Dánielt a játékvezető kiállította.

Az OFC hősiesen védekezve, többször Bordás kapus bravúrjainak köszönhetően tartotta az értékes egy gólos vezetést a mérkőzés végéig.

Csapatunk játékában benne volt a kontrázás lehetősége, de újabb gólt nem sikerült elérni, így az Orosháza FC továbbra is a 2. helyen várja a november 21-i rangadót, amikor a Mátrai Stadionban a listavezető ESMTK csapatát fogadja. A mérkőzés 13 órakor kezdődik.

Kvasznovszky József:– Óriási küzdelemben, egy félidőt emberhátrányban játszva sikerült győzni a jól játszó Battonya otthonában. A csapat ezúton köszöni meg az Olajgép TEC Kft-nek és a VASEX Kft-nek az új mez garnitúrát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.