- hirdetés -

Október 30-án este hazai közönség előtt mérkőzik meg az orosházi születésű Görbics Gábor.

Péntek esti frász – ezzel a címmel rendeznek nagyszabású küzdősport gálát október 30-án városunkban. Profi mérkőzések lesznek ökölvívásban, kick bokszban és thai bokszban, illetve egy teljesen új kategóriát is láthatunk: úgynevezett MMA mérkőzéseket is rendeznek. Az est főmérkőzését Görbics Gábor játssza, aki felkészüléséről, céljairól kérdeztünk.

Az ellenfél ismert már?

Igen, már tudjuk, ki lesz. Egy soproni srác, Simon László ellen küzdök majd. Azt kell, hogy mondjam, elég ügyes gyerek, igazán kemény meccs várható.

Ha már kemény meccsre van kilátás, kemény a felkészülés is?

Muszáj teljes erőbedobással dolgozni. Bár ez úgy szokott lenni, hogy kemény a munka és a felkészülés, majd könnyű a mérkőzés. Reméljük ez így is lesz, de persze nem szabad az ellenfelet lebecsülni. Bízok magamban, de azért oda kell figyelni.

Orosháziként Orosházán küzdeni… Mennyire nagy kihívás ez?

Nagyon örülök, hogy itthon mérkőzhetek meg. Eddig ugyanis még nem szerepeltem orosházi közönség előtt. Tudom, hogy sokan bíznak bennem, remélem, nem okozok csalódást.

Szoros a kötődés a városhoz?

Itt nőttem fel. 15 évesen kerültem el Budapestre, de most úgy alakultak a dolgok, hogy újra itthon vagyok, itt élek jelenleg Orosházán, ahol október 30-án egy izgalmas, küzdelmes gálára kerül sor. Komoly mérkőzések várhatók, ezért is biztatok mindenkit: jöjjön szurkolni!

Péntek esti frász – ezzel a címmel rendeznek nagyszabású küzdősport gálát október 30-án Orosházán. A nap főmérkőzését az orosházi születésű Görbics Gábor játssza majd, akit felkészüléséről, céljairól kérdeztünk.

– Az ellenfél ismert már?

– Igen, már tudjuk, ki lesz. Egy soproni srác, Simon László ellen küzdök majd. Azt kell, hogy mondjam, elég ügyes gyerek, igazán kemény meccs várható.

– Ha már kemény meccsre van kilátás, kemény a felkészülés is?

– Muszáj teljes erőbedobással dolgozni. Bár ez úgy szokott lenni, hogy kemény a munka és a felkészülés, majd könnyű a mérkőzés. Reméljük ez így is lesz, de persze nem szabad az ellenfelet lebecsülni. Bízok magamban, de azért oda kell figyelni.

– Orosháziként Orosházán küzdeni… Mennyire nagy kihívás ez?

– Nagyon örülök, hogy itthon mérkőzhetek meg. Eddig ugyanis még nem szerepeltem orosházi közönség előtt. Tudom, hogy sokan bíznak bennem, remélem, nem okozok csalódást.

– Szoros a kötődés a városhoz?

– Itt nőttem fel. 15 évesen kerültem el Budapestre, de most úgy alakultak a dolgok, hogy újra itthon vagyok, itt élek jelenleg Orosházán, ahol október 30-án egy izgalmas, küzdelmes gálára kerül sor. Komoly mérkőzések várhatók, ezért is biztatok mindenkit: jöjjön szurkolni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.