- hirdetés -

Az Eötvös iskola Természet Búvárai Alapítványa jóvoltából 32 gyerek járt a fővárosban hétvégén.

Íme az iskola eseménybeszámolója. Az alapítvány minden évben már hagyományosan megszervezi az őszi és tavaszi budapesti kirándulást. Október 17-én az őszies hangulat nem befolyásolta a 32 diák jókedvét, akik kicsit álmosan, de annál nagyobb lelkesedéssel vetették bele magukat a kirándulásba, és szálltak fel 5.15-kor a Szegedre induló vonatra.

Az első úti célunk a Szépművészeti Múzeum volt, ahol megtekintettük az állandó kiállítást. 11 órától a Fővárosi Nagycirkuszban gyönyörködhettünk a szebbnél szebb és látványosabb mutatványokban, és nevethettük végig a bohóc produkcióit, sőt egyikünk még szereplője is volt az „események”-nek. A több mint két órás előadás minden percét élveztük, hiszen a cirkusz fennállásának 120 éve alkalmából színvonalas műsorral várták a közönséget.

A cirkusz után a West End Cityben 3D-s filmet néztünk meg, és a nap végét vásárlással zártuk. 18.53-kor kissé elfáradva, de még töretlen jókedvvel szálltunk fel a vonatra. Utunk egy sajnálatos baleset miatt egy órával tovább tartott, így 23.30-kor álltunk meg Orosházán, ahol már vártak bennünket a szülők.

Ismét egy kellemes és érdekes napot töltöttünk el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.