- hirdetés -

Sok volt az orosházi hiányzó, a csapat nem tudta felvenni a ritmust.

Szolnoki Spartacus – Orosháza FC 5 – 2 ( 2 – 0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés, Szolnok, 100 néző.
Vezette: Fenyvesi Sz. ( Kerékgyártó Zs., Gyikó T.)

Orosháza: Molnár – Szűcs, Nagy A., Szabó N., Gácsi (Pardi 55. perc)– Kerepeczki, Mike, Juhász N. (Lovas T. 46. perc) Simon (Nadiu 78. perc) – Buza, Szabó T.
Edző: Kvasznovszky József

Kiállítva: Szabó N. (60.perc)

Az orosházi maródiak névsora hosszú volt: Baranyai, Balogh sérülés, Varga F. eltiltás, Buza betegség miatt nem játszhatott a mai mérkőzésen. Éppen ezért Kvasznovszky József, csapatunk trénere nem volt túlságosan vidám a találkozó előtt.
– Nehéz helyzetben vagyunk, hiszen sok a hiányzónk, éppen ezért néhány ifistával kiegészülve vesszük fel a küzdelmet a jó erőkből álló Szolnokkal. Ezúttal minden ellenünk szól, éppen ezért nőnek az esélyeink – nyilatkozta kincstári optimizmussal Kvasznovszky József.

Sajnos a félelmünk beigazolódott. A mai napon egy motivált hazai csapattal kerültünk szembe. A Szolnok végig kezében tartotta a mérkőzést és megérdemelten nyert.

60 perc alatt eldőlt a meccs

Már a 8. percben megszerezte a vezetést a Szolnok. Benedek jobb oldali beívelését Ruskó lőtte 6 méterről a kapuba, (1-0)

A 26. percben ismételt a szolnoki gólfelelős. Ezúttal Sárkány beadását továbbította a hálóba (2-0)

Közel egy órányi játék után eldőlt a mérkőzés. Az 56. percben Szabó átadását Sárkány lőtte mintegy 12 méterről az orosházi kapuba (3-0)

A hűvös időjárás ellenére ezekben a percekben meleg pillanatokat élt át csapatunk, ugyanis az 58. percben Szabó Norbert szabálytalansága kiállítást és büntetőt ért. Sárkány büntetőjét Molnár bravúrral hárította.

A 67. percben szépített az OFC. A sérülése ellenére az utolsó pillanatban mégis pályára lépő Szabó Tamást buktatták a büntetőterületen belül, a megítélt 11-est Kerepeczki értékesítette (3-1)

A 77. percben Ruskó beadását Sárkány lőtte a kapuba (4-1)

A 83. percben ismét „kozmetikázott”az eredményen az Orosháza. Kerepeczki baloldali beadását Szabó T. fejelte a hálóba (4-2)

Az esős időjárásban a góleső sem ért véget. A 84. percben kapu előtti kavarodás végén Ruskó harmadik gólját szerezte, (5-2)

Gömöri Béla: – Változatos, jó iramú mérkőzésen megérdemelten nyertünk a listavezető orosháziak ellen.

Kvasznovszky József: – Amit gondos munkával felépítettünk, azt két hét alatt sikerült tönkretennünk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.