- hirdetés -

Az alábbi filmeket vetítik Orosházán a Moziban október 3- 17 között.

Október 3- án 19.00 órától a Másnaposok című színes, szinkronizált amerikai vígjátékot mutatják be.

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében: ezért szokták alaposan elbúcsúztatni a legényéletet. Ebben a vígjátékban annyira jó munkát végeztek a cimborák, hogy másnap reggel kénytelenek rádöbbenni: valahol út közben elveszítették az ifjú férjjelöltet. Kétségbeesett nyomozásba kezdenek. Homályos emlékeik segítségével igyekeznek bejárni előző éjszakájuk minden állomását: mire kezdődik az esküvő, elő kell keríteniük a köddé vált vőlegényt!

Október 10- én 19.00 órától a Nász-ajánlat című színes, szinkronizált amerikai vígjáték nézhetik meg.

Amikor a sikeres és rettegett Margaret-nek azzal kell szembenéznie, hogy a bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni Kanadába, hirtelen ötlettől vezérelve azzal rukkol elő, hogy épp házasodni készül. Jegyese gyanútlan asszisztense, Andrew, akit éveken át gyötört és ugráltatott munkahelyén. Szerencséjére Andrew beleegyezik, hogy részt vegyen a különös játékban, de csak bizonyos feltételek mellett. A szedett-vedett páros Alaszka felé veszi az irányt az újdonsült vőlegény családjához, ahol az egyik lehetetlen helyzetből a másikba csöppennek.

Október 17-én 17.00 órakor a Jégkorszak 3- A dinók hajnala című színes, szinkronizált amerikai animációs filmet játsszák.

A motkány még mindig nem mondott le arról, hogy egyszer az övé legyen az ősmakk, de végül talán az igaz szerelmet nyeri el helyette, hiszen színre lép egy motkánylány. Míg Manny és Ellie egy minimamut érkezését várják, Sid, a lajhár a maga eszetlen módján alapít családot: elcsór néhány dínótojást. Diego viszont azon töri a fejét, nem vész-e ki belőle minden vadság, ha tovább marad barátai társaságában.

Mindhárom előadásra érvényes jegyárak: Felnőtt: 700 Ft, Diák, nyugdíjas: 500 Ft, Családi jegy: 1900 Ft.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.