- hirdetés -

Gyengén játszó védelem és sok elrontott helyzet. Van mit javítani.

Szeptember 27-én elkezdődött az Oroslány NLSE csapata részére a női keresztpályás labdarúgó bajnokság. A négy fordulóból álló sorozat első állomásának a békéscsabai MÁV pálya adott otthont.

A résztvevő 8 csapatot két négyes csoportba sorolták. Az orosházi lányok a csoportmérkőzések során a tavalyi bajnok Csökmőtől 2:0-ra, a békéscsabai NLSE csapatától gólgazdag mérkőzésen 4:2-re, a Lőkösházától 1:0-ra kaptak ki.

Az alsóházi helyosztón a Wanted FC 1:0- ra győzte le az Oroslányokat. Az utolsó mérkőzésen Pusztaföldvár ellen büntetőkkel 3:2 arányban nyertek az orosházi lányok és a 7. helyen végeztek.

– Sajnos védelmünk ezúttal adós maradt a jó teljesítménnyel, csatáraink a kialakított helyzetek nagy részét elhibázták. A következő fordulóban, Dévaványán szeretnénk javítani eredményeinken -értékelte röviden az első forduló tapasztalatait Erdős Zsolt edző.

A lányok optimistán várják a következő fordulót
A lányok optimistán várják a következő fordulót

A csapat tagjai: Dékány Edina(kapus), Andula Viktória, Mátyus Viktória, Losonczi Éva, Tóth Ramóna, Fáry Bettina, Mag Katalin, Hegedűs Nauszika, Varga Klára, Süli Erzsébet, Árvai Ibolya, Várdai Zsuzsa (csapatkapitány) Edző:Erdős Zsolt

Góllövőink: Várdai Zs. (3)., Fáry B.,Losonczi Éva (1-1) gól.

Az első forduló utáni állás:
1. Püspökladány 10 pont
2. Lőkösháza 8  pont
3. Csökmő 6 pont
4. Békéscsaba NLSC 5 pont
5. Wanted SC 4 pont
6. Szolnok 3 pont
7. Oroslány NLSE 2 pont
8. Pusztaföldvár 1 pont
9. Dévaványa-Sarkad vegyes csapat 0 pont

Az utolsó csapat a 2. fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.