- hirdetés -

Hering Zoltánt, az orosházi Hajléktalan Szálló vezetőjét.

A régióban kétszer választották meg két évre a Hajléktalanokért Közalapítvány mellett működő Pályázati Tanácsadó Testületbe/PTT/ Hering Zoltánt. Nemrégiben, mandátuma lejárta előtt lemondott.

E titulus egyben az országos tanácsi tagságot is biztosította számára, mely azt jelentette, hogy részt vehetett a parlament szociális bizottságának ülésein. Országos szinten a hajléktalanok képviseletét két részre osztják; budapestiekre és vidékiekre. A vidéken élő fedél nélküli embereket hat régióban, hat tanácsadó testületi tag képviseli, melyek közül a Dél-alföldi régióban eddig ezt Hering Zoltán tette meg.
– A mandátumom lejárta előtt lemondtam, mert nem kaptam meg a fenntartó intézmény részéről a kellő háttértámogatást ehhez a munkához.  Annyira bántott ez, hogy szerettem volna nyugdíjba menni, így a szállóvezetői teendők is másra hárultak volna. Időközben azonban változás történt a munkahelyemen, így elfogadtam az újrajelölésemet, melyet a regionális diszpécserközpont szorgalmazott Kecskeméten.

Hering Zoltánt több pályázó közül, titkos szavazással a szakma ismét megválasztott két évre, a Hajléktalanokért Közalapítvány mellett működő Pályázati Tanácsadó Testületbe. Komoly szakmai sikert könyvelhet el a szállóvezető, hiszen a nagyobb városokból, így Szegedről és Kecskemétről induló négy jelölt közül választották őt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.