- hirdetés -

Az orosházi srác góljával tartott otthon egy pontot a spanyol csapat.

Mancsek Lajos nyáron Barcelonában szerepelt próbajátékon. A meghiúsult szerződés után augusztus végén a spanyol Segunda division B csoportjában szereplő C.F. Villanovense csapatánál kapott szerződést egy sikeres edzőmérkőzés után.

Mancsek Lajos találata pontot ért
Mancsek Lajos találata pontot ért

”A gólommal megnyertük a mérkőzést és azonnal szerződést kínáltak, amit elfogadtam” – kezdte beszámolóját a 18 éves játékos, aki elmondta; a csapat a harmadik ligának felel meg, ami még profi csapat.

Gól a Madrid ellen

„A bajnokságban olyan csapatok ellen szerepelünk, mint a Tenerife B., Santander B., Atleticó Madrid B., Real Madrid B. Az első mérkőzést elvesztettük, azon csereként léptem pályára, a második fordulóban pedig nem kaptam lehetőséget. Nem keseredtem el, mert tudom, hogy még nagyon sokat kell fejlődnöm, erősödnöm, hogy ezen a szinten helyt tudjak állni. Mindenesetre az idősebb játékosok sok tanáccsal látnak el. A harmadik fordulóban az Atleticó Madrid B csapatát látjuk vendégül. Remélem elkezdjük a pontgyűjtést!”- fejezte be monológját az orosházi focista.

A vasárnap este lejátszott C.F.Villanovense – Atleticó Madrid B mérkőzés 1:1-es döntetlennel végződött, a hazaiak találatát Mancsek Lajos szerezte.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.