- hirdetés -

Egy hét leforgása alatt harmadik tétmérkőzését játszotta és nyerte meg az Orosháza FC. Orosháza FC—Dabas 2—0 (1—0)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés, Orosháza, Mátrai Sándor Stadion, 300 néző. V.: Rácz B. (Tóth P., Allaga I.)

Orosháza: Molnár T. — Szűcs D., Balogh M. (Mike), Nagy A., Szabó N. — Kerepeczki, Juhász N. (Lovas), Pardi, Baranyai — Buza (Ugrai), Szabó T. Edző: Kvasznovszky József.

Dabas: Ambrus — Kocsis T., Halgas, Nemecsek, Magyar T. — Buczkó, Csendes, Csáki, Volenszki — Kiss P., Simon (Bukovszki). Edző: Keresztúri András.

Lupsa, Varga F. sérülés, Nadiu eltiltás miatt volt kénytelen kihagyni a találkozót.

Az első negyedóra mezőnyjátéka után a 15. percben megszerezte a vezetést az OFC. Kerepeczki hatalmas partdobását Szabó Tamás közelről csúsztatta a dabasi kapu bal oldalába, 1-0.

A vendég csapat két távoli lövéssel kísérletezett, eredmény nélkül. A hazaiak ebben a játékrészben eldönthették volna a mérkőzést, Szabó T. a kapufára perdített, Baranyai ígéretes helyzetben mellé lőtt.

A második félidőben csapkodó mezőnyjáték folyt egészen a 60. percig. Talán az eleredt eső hatására, de az utolsó fél órára felpörögtek a csapatok.

A 75. percben Ugrai, Baranyai, Szabó T. összjáték végén Szabó Tamás 10 méterről lőtt a hálóba, eldöntve a mérkőzést. A meccs utolsó periódusában még Lovas és Ugrai lábában volt gólszerzési lehetőség, de az eredmény már nem változott. Az Orosháza a kihagyott helyzetek ellenére magabiztos győzelmet aratott.

Kvasznovszky József: — A héten már a harmadik tétmérkőzésen léptünk pályára. Elégedett vagyok az eredménnyel, még úgyis, hogy sok helyzetet kihagytunk.

Keresztúri András: — Küzdelmes, jó iramú mérkőzést játszottunk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.