- hirdetés -

Visító rendőrautók, megdöbbent orosháziak. Péntek reggel bombariadó volt a Linamar gyáregységében.

Péntek kora reggel 8 óra körül száguldó rendőrautókra lettek figyelmesek a belvárosban élők. Az OrosCafé első információi szerint bombariadó volt a Linamar Csorvási úti telepén. Ezt az információt rendőrségi forrásaink is megerősítették.

Teljes útzár volt érvényben (még több képért klikk a képre)
Teljes útzár volt érvényben (még több képért klikk a képre)

A kiérkező sajtósok azt látták, hogy a gyár összes dolgozóját kiterelték az üzem területéről, és a 47-es főút adott szakaszát is lezárták, a forgalmat elterelték.

Nem volt bomba, megy a munka

A délelőtt folyamán a rendőrség hivatalos tájékoztatást adott az ügyről:

A mai napon 08 óra 10 perckor ismeretlen személy telefonon tett bejelentést az Orosházi Rendőrkapitányságra, hogy Orosházán a LINAMAR Hungary Nyrt. területén bomba fog robbanni.

Az Orosházi Rendőrkapitányság munkatársai nagy erőkkel a helyszínre vonultak, kiürítették majd átvizsgálták a gyár területét, de semmilyen robbanószerkezetet nem találtak. A kutatást követően 09 óra 55 perckor visszaengedték a dolgozókat a gyár területére.

Az Orosházi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.