- hirdetés -

Közel 120 versenyzőt várnak az országból és a határon túlról a VIII. Orosháza 3D versenyre, amely egyben a DAR 3D bajnokság 2. fordulója.

Az Orosházi Íjász Egyesület rendezésében július 8-án, az Alföld Gyöngye Hotel és Konferencia Központ mögötti területen kerül sor a nemzetközi íjászversenyre, ahová a magyarországi íjász egyesületeken túl Erdélyből és a Vajdaságból is várnak résztvevő egyesületeket, csapatokat.

Határon túlról várnak vendégeket (Fotó: Orosházi Íjász Egyesület)

Mint azt Benkő Mihály és Csáki Róbert szervezőktől megtudtuk, a megnyitóra és az első lövésre 10 órakor kerül sor, az utolsó lövést a tervek szerint 16 órakor tervezik kilőni. A verseny jellege a DAR érvényes 3D szabályzata szerint, IAA rendszerben / 24 db. 3D cél, 1+1 lövéssel, tíz kategóriában. Egyéni és csapatversenyre is sor kerül, nevezési díjak ellenében értékes nyereményekért.

Az érem és oklevél díjazás mellett az egyesületi csapatverseny győztesének díja egy darab polifoam vesszőfogó. Előnevezés: Az oh.ijasz@gmail.com címre küldött levélben lehet. Nevezési határidő 2018.július 6.,  20 óra. A verseny végén kellő jelentkező esetén az eredményhirdetésig kieséses rendszerű 2 vesszős távlövő versenyt tartanak.

Minden versenyzőt és érdeklődő nézőt szeretettel vár a rendezőség.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.