- hirdetés -

Ismét beszámolók és pályázatok a képviselő-testület előtt. Szerdán reggel nyolc órától a képviselők tíz napirendi pontot vitatnak meg a Városházán.

Az ülés elején Czecher Péter r. ezredes, az Orosházi Rendőrkapitányság kapitányságvezetője a város 2017. évi közbiztonsági helyzetéről, majd Németh Gabriella, az Orosháza Városi Önkormányzat Napköziotthonos Óvodájának intézményvezetője a 2017/2018-as nevelési évről számol be.

Változások történhetnek a Városüzemeltetés és Szolgáltató Zrt-vel kapcsolatban: a rövidített cégnév OH Városüzemeltetési Zrt. lehet, amennyiben a képviselők elfogadják azt. Emellett változhat a cég tevékenységi köre is, melyet a cég alapszabályába is rögzítenének.

Holnap két pályázattal kapcsolatos előterjesztés kerül a testület elé. Az egyik az önkormányzati idősek otthonainak korszerűsítésére elnyert pályázatról szól. E szerint az önkormányzat önerőt biztosít a beruházáshoz. A másik – szintén pályázattal kapcsolatos – előterjesztésnél arról szavazhatnak a képviselők, hogy az önkormányzat nyújtson-e be pályázatot az Orosházi Gyermek és Diákélelmezési Intézmény korszerűsítésére.

A nyilvánost ülést június 27-én 8 órától tartják a Polgármesteri Hivatal Nagytanácskozó termében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.