- hirdetés -

Hatalmas választék, családias hangulat és ügyfélközpontú gondolkodás – címszavakban így lehetne összefoglalni az orosházi Dr. Padlót, ahol parkettáktól kezdve a padlószőnyegen át a legmodernebb LVT-lapokon keresztül még sok minden megtalálható. (x)

Talán még sok orosházi emlékszik az Aladin az Aradin nevű mottóra, merthogy a 1990-es évektől még Aladin néven működött a Hatos család üzlete. Eleinte csak szőnyegekkel foglalkoztak, majd padlóburkolókkal és egyéb bővülő termékkínálattal, miközben az ügyfélkör is folyamatosan növekedett. Miután Orosházán rendkívül sikeresek voltak, további üzleteket nyitottak Hódmezővásárhelyen és Szegeden. Az expanzió következő állomását a Dr. Padló országos hálózatához való csatlakozás jelentette, amelyben nem csak tagok, de társtulajdonosok is lettek.

Elégedett vevő

Hatos Zoltán a családjával – Péter fiával, Hajnalka lányával és Piroska feleségével – közösen vezeti a három üzletet. A családias hangulat nem csak az operatív irányításban, de az üzletek atmoszféráján is érződik: – Nálunk legfontosabb, hogy a vásárló elégedetten távozzon – ismerteti filozófiáját Hatos Zoltán tulajdonos-ügyvezető. S hogy mi az elégedett vásárló receptje? Üzleteikben barátságos szakembergárda segíti a vevőket. – Gyakorlott dolgozóink a tervezéstől a kivitelezésig szaktanácsokkal látják el a vásárlóinkat – magyarázza a tulajdonos.

Nem csak az orosházi üzletben érezhető a családias hangulat (Fotó: Rosta Tibor)

Készletről, azonnal

A professzionális kiszolgálás csak egy eleme a sikernek, a versenyelőnyük mindinkább az óriási árukészletből adódik, amely a fő termékekhez szükséges legapróbb kiegészítőiket is tartalmazza. Mindez érthető, hiszen ki szeretne heteket várni egy parkettára vagy szőnyegre? A Dr. Padlóban a termékek kiválasztása után azonnal hazavihető a kiválasztott parketta, padlószőnyeg, középszőnyeg, PVC-padló, tapéta, függöny és egyéb kiegészítő. Igény szerint a függönyöket készre varrva, kivasalva, a szőnyeget méretre vágva, beszegve adják át, vagy szállítják házhoz.

Naprakészen

Az expanzió nem lehetséges fejlesztések nélkül, amely a termékkínálatra is vonatkozik. – Az utóbbi időszakban egyre népszerűbbek a luxus vinyl, azaz LVT-padlók klikkes és ragasztós változatai, amelyek alkalmasak a lakás miden helyiségébe és még hideg burkolatok kiváltására is. A klikkes előnye, hogy könnyen, bontás nélkül beszerelhető – meséli a tulajdonos. Az aktualitásokkal kapcsolatban hozzáfűzi, hónapról-hónapra változó akciókkal várják a betérő vásárlókat.

Az egész megyében

És végül érdemes hozzátenni, hogy Békés megye egyik legnagyobb kereskedéséről van szó, ha padlóról, parkettáról vagy szőnyegről beszélünk. Érkeznek vásárlók Tótkomlósról, Mezőhegyesről, Szarvasról, Szentesről, Békéscsabáról, Csorvásról, de még Gyuláról is, ami a barátságos és segítőkész személyzetnek, a hatalmas termékválasztéknak és készletnek, valamint a megye egész területére kiterjedő házhozszállításnak is köszönhető.

Az orosházi Dr. Padló termékkínálatáról az alábbi linken vagy az Aradi utca 48/a cím alatt tájékozódhat bővebben. (x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.