- hirdetés -

Színvonalas családi napra gyűltek össze június 7-én a Vadvirág Esély Klub dolgozói, ellátottjai, családtagjaik és a rendezvény iránt érdeklődők. Előadások és szórakoztató programok egyaránt várták őket.

Szokásos, évente megrendezett családi napját tartotta meg június 7-én a Vadvirág Esély Klub, az intézmény kertjében. Az idei már a tizenötödik alkalom volt, hogy a klub ellátottjai és családtagjaik együtt tölthettek egy vidám napot.

– Minden évben tavasszal vagy nyár elején rendezzük nyílt napunkat. Fontos, hogy az ellátottjaink családtagjai betekintést nyerhessenek az itt folyó életbe és több generáció közösen jól érezze magát – mondta Bohus-Krajó Tünde, az intézmény szakmai koordinátora.

A fiatalokat, szüleiket és a vendégeket többek közt kézműves sarok, kóstoló, egészségügyi szűrés, masszás és hennafestés várta, de tombolahúzásra is sor került.

EZ a nap a fiatalokról és családtagjaikról szólt (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

Dávid Zoltán, polgármester köszöntötte az egybegyűlteket és elmondta, minden adott, hogy a nyílt napon mindenki jól érezze magát.
– Szeretném megköszönni az intézmény összes dolgozójának a munkáját, akik mindent megtesznek azért, hogy az itt élő fiataloknak olyan mindennapokat teremtsenek, ami biztonságot ad – mondta a polgármester.

Tőle Bohus-Krajó Tünde vette át a szót, aki megjegyezte, örömmel tölti el az intézmény dolgozóit és ellátottjait, hogy idén is ilyen sokan összegyűltek. Ez a nap a fiatalokról és családtagjaikról szól, akik közösen jelenítik meg a család összetartó, mindennél erősebb hitét és erejét.

Ezután a Dogland Terápiás Kutyaalapítvány képviselői meséltek egyesületük munkásságáról és mutatták be kutyáikat, akiket nagy érdeklődéssel fogadtak a vendégek. Végül a saját produkcióké volt a főszerep, a klub alkalmazottai és ellátottjai is felléptek egyénileg és a Kossuth Lajos Szakképző Iskola tanulóinak énekes és zenés kíséretével is, de óvodai előadást is láthattak a jelenlévők.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.