- hirdetés -

Régi ismerős tér vissza az Orosházi FKSE-Linamar együtteséhez a következő szezonra. Ambrus József az Algyő csapatától érkezik, hogy rutinjával segítsen kiharcolni az azonnali visszakerülést az élvonalba.

Az orosházi kézilabda csapat új igazolása, Ambrus József Veszprémben nevelkedett ugyan, mégis a Pick Szeged együttesével nyert bajnoki bronzérmet még 2001-ben. Onnan érkezett először Orosházára, az akkori élvonalbeli újonc Every Day KSE csapatával először egy bajnoki negyedik helyet, a következő évben pedig Magyar Kupa-bronzérmet szerzett. Ezután Százhalombattára igazolt, majd rövid ausztriai kitérőjét követően Szigetváron és Debrecenben is játszott.

Ambrus József 2010-ben élvonalba jutást ünnepelt a csapattal, most újra megpróbálja (Archív fotó: Melega Krisztián)

Második orosházi időszaka 2009-ben kezdődött, az akkor NB1/B-s Orosháza csapatával sikerült kiharcolnia a feljutást. Három zöld-sárga mezben töltött szezont követően ismét a másodosztályban szereplő csapatokat segített ki rutinjával. Békésen és eddigi utolsó csapatánál, Algyőn játszott az elmúlt években, ahonnan most visszatér régi sikerei helyszínére.

Az Orosházi FKSE-Linamar vezetősége elsősorban védekezésben számít majd a 39 esztendős, 193 centiméter magas, 93 kilogrammos játékos szolgálataira. A klub honlapjának információi szerint Ambrus Józseffel egy évre szóló szerződést kötött az egyesület.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.