- hirdetés -

Szombat este 260 vendég töltött el egy kellemes estét az Eötvös katolikus iskola rendezvényén. Tizenharmadik alkalommal rendezték meg az Eötvös bált. 

Immár 13. alkalommal rendezték meg április 7-én este az Eötvös bált. Az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda sportcsarnokában színes programmal várták a szervezők a bálozókat. A keringőző nyolcadikosok mellett, fellépett Derzsi György operetténekes, színész is. Az este egy célt szolgált: az önfeledt kikapcsolódást.

 260 vendég töltött el egy kellemes estét az Eötvös katolikus iskola rendezvényén (klikk a képre) Fotó: Rosta Tibor

– A szülői közösséggel és a pedagógusokkal közösen, 13. alkalommal rendeztük meg az Eötvös bált. A befolyt összeget a szülői közösség a gyermekre fordítja. A tanulók jutalmazására, szakkörök-, illetve a tanulmányi kirándulások támogatására. Az est célja, hogy a 260 résztvevő jól érezze magát, kikapcsolódjon – fogalmazott Gombkötő Valéria, az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda igazgatóhelyettese. 

A szombat esti program remek alkalom volt arra, hogy barátok, ismerősök egy asztalhoz üljenek, beszélgessenek, kikapcsolódjanak a szürke hétköznapokból, és valóban egy önfeledt estét tölthettek el a 13. Eötvös bálban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.