- hirdetés -

Az elmúlt napokban több országos televízió, illetve hírportál beszámolt arról, hogy egy lakossági fórumon a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője, Rubi Gergely sérelmezte, hogy a Jobbiknak olyan képviselő-jelöltje van Orosházán, aki ellen büntetőeljárás indult. (x)

Az alábbiakban a Fidesz orosházi szervezetének fizetett politikai hirdetését közöljük.

Rubi Gergely felhívta a figyelmet, hogy dr. Szabó Ervin a város jobbikos önkormányzati képviselője az ügyvédi tevékenysége során bűntettet követett el, miközben „magyarokat csicskáztató cigánybűnözőket” védett. Rubi Gergely jelezte, állításait dokumentumokkal tudja alátámasztani. Ennek a következménye az, hogy további évekig sanyargatták, csicskáztatták, bántalmazták, döghússal etették, pénzüket, nyugdíjukat elvették, és folyamatosan rettegésben tartották az áldozatokat.

A Jobbik volt orosházi elnöke és önkormányzati képviselője Németh Norbert a Facebook-oldalán nyílt levelet tett közzé, amelyek szerint dr. Szabó Ervin ellen a Gyulai Nyomozó Ügyészség ügyvédi visszaélés bűntette miatt nyomozást rendelt el, és vele szemben büntetőeljárás lefolytatását kezdeményezte.

Dokumentumokkal is igazolja állításait, amelyek mindenki számára elérhetőek az interneten. Továbbá többek között azokat a kérdéseket teszi fel:
– hogy okozott-e ilyen hátrányt a szerencsétlen sorsú embereknek?
– hogy kötött-e vádalkut, mártott-e be másokat annak érdekében, hogy mentse a bőrét?

A közzétett dokumentumokból az is kiderül, hogy dr. Szabó Ervin ügyvédi irodájában házkutatást is elrendelt az ügyészség.

A FIDESZ-MPSZ orosházi elnöksége ezúton felszólítja dr. Szabó Ervint, hogy 5 napon belül érdemben cáfolja ezeket a dokumentumokat, vagy ha ezt nem áll módjában megtenni, akkor adjon magyarázatot arra, mit cselekedett, hogy büntetőeljárás lefolytatása vált szükségessé ellene.

Az orosháziaknak jogában áll tudni az igazságot, dr. Szabó Ervin álljon ki a nyilvánosság elé, és számoljon el a múltjával!

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.