- hirdetés -

Az Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének 400 fős tagságából mintegy 150 hölgytag vett részt a nőnapi rendezvényen, melyet március kilencedikén ünnepeltek a Nyugdíjas Házban.Az Orosházi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének elnöke Erős Károly köszöntötte a jelenlévő hölgyeket kiemelve, hogy ez a nap elsősorban a nők előtti tisztelet, megbecsülés, szeretet megvallásának lehetősége.
A nyitóbeszéd után az ünnepi műsort a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és tanulói szolgáltatták, melyet nagy közönségsiker övezett.

Az ünnepi műsort a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola szolgáltatta. (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Dávid Zoltán polgármester köszöntő beszédének alapgondolata, a nők szerepe és jelentősége volt mindennapi életünkben. Megköszönte a Nyugdíjas Egyesület hozzáállását, és a vezetőség kompromisszum készségét az óvoda esetleges befogadásával kapcsolatban a TOP-os pályázat keretein belül megvalósuló felújítás idejére. A kölcsönös előnyöket elemezve kiemelte, hogy az óvodai feltételek megteremtése hozott egy színvonalas fejlesztést az ingatlanban.

A következőkben Szalai Rudolf gitárral kísért nosztalgikus dalai vitték vissza a múltba, és énekeltették meg a közönséget. A szünet, és a terem átrendezése után kiosztották az egyesület hölgy tagjainak szánt  ajándékokat: édesség és üdvözlőlap, a Dávid Zoltán polgármester által biztosított pogácsás batyu, illetve tusfürdő.

Az ünnepélyes átadó után, a mulatós slágerek hatására, az eseményen résztvevők többsége a táncparketten ünnepelte meg a hangulatos összejövetelt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.