Erőemelés: bronz a masters Eb-ről

Bodnár István a dobogó harmadik fokára állhatott a svédországi kontinensviadalon, összetett eredménye 672,5 kg.

Az év első nemzetközi versenye, a Raw Masters Erőemelő Európa-bajnokság a svédországi Helsingborgban zajlik, ahol a toldis masters válogatott Bodnár István mutatta meg, hogy a nemzetközi mezőnyben is helye van.

A dobogó harmadik fokára állhatott Bodnár István (Fotó: Orosházi Toldi SE)

Az Orosházi Toldi SE sportolója a +120 kg-os masters2 kategóriában indult. Guggolásban 240 kg-ot sikerült teljesítenie, ezzel ebben a fogásnemben bronzérmes lett. Fekvenyomásban 180 kg-ig jutott, és szintén a harmadik helyet szerezte meg (csak nehezebb testsúly miatt csúszott le az ezüstéremről). Felhúzásban a harmadik gyakorlatát, a 252,5 kg-ot is sikeresen vette, ezzel felhúzásban is harmadik lett. Bodnár István összetett eredménye 672,5 kg, ami ezen az Európa-bajnokságon a dobogó harmadik fokát jelentette számára. Összetettben is nehezebb testsúllyal csúszott le a második helyről. Az orosházi klub összefoglalójából megtudtuk, István így minden fogásnemben és az összetett értékelésben is a harmadik helyen végzett.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás