- hirdetés -

A megszokottól eltérő időpontban, ma este hétkor kezdődik a Liga Kupa visszavágó, melyen ismét hazai pályán szurkolhatunk az OFKSE NB I-es kézilabda csapatának.

Bakó Botond tanítványainak mai ellenfele az NB I-es tabella hetedik helyezett csapata a Dabas együttese lesz. A keddi első találkozón ugyan vereséget szenvedtek az orosházi kézisek, de ezt a találkozót szinte edzőmeccsként kezelte a zöld-sárga legénység.

Az első meccsen az eredményt figyelmen kívül hagyva gyakorlatilag majdnem csere nélkül játszottuk le a mérkőzést, szem előtt tartva azt, hogy az adott játékosok sokat legyenek a pályán. Most az is fontos tényező, hogy nyerjünk és mérkőzésről mérkőzésre az a pár ember, aki bevethető, egyre stabilabb és jobb teljesítményt tudjon nyújtani. Az a cél, hogy ezt annyira kinyújtsuk, amivel nyerni is lehet majd – emelte ki Bakó Botond vezetőedző.

A ma esti találkozó célja és fontos feladata a csapat formájának további javítása mellett, hogy megnyerjük a mérkőzést. Lélektanilag is fontos lenne a gárdának egy győztes találkozó, hisz a bajnokságban még sok, nagyon fontos meccs vár rájuk. Bakó Botond vezetőedző erről így nyilatkozott:

 – Fontos elhinniük a játékosoknak, hogy jövünk felfelé, de azt is tudom, hogy egy győzelem kell ahhoz, hogy ez teljesen világos legyen számukra – mondta trénerünk.

A ma esti meccsen is fontos a szurkolók segítsége (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A ma esti mérkőzés tehát nem csak a Liga Kupa, de a bajnokság végkimenetele tekintetében is igen lényeges, ezért is szeretné a klub és a játékosok, hogy megteljen az Eötvös csarnok és a kitűnő orosházi közönség biztatásával támogatva sikerülne megvalósítani mai céljukat.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Dabas KC VSE Liga Kupa negyeddöntő visszavágó mérkőzés március 2-án, pénteken 19 órától kezdődik az Eötvös-csarnokban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.