- hirdetés -

Mozgalmasan telt a múlt hét vége az orosházi asztaliteniszezők számára. Az Extraligában kétszer léptek asztal elé Budapesten, egy győzelemmel és egy vereséggel zártak, míg az NB I-es fiatalok döntetlent játszottak hazai pályán.

Statisztika PSC – PET-BAU ASE Orosháza I. 3-6

Női asztalitenisz, Extraliga-mérkőzés, Budapest.

Győztesek: Fehér Orsolya és Tóth Edina 3-3.

A múlt péntekre előrehozott mérkőzésen a párost a Statisztikás lányok nyerték 3-2 arányban, majd Menkő Veronika Horváth Lilla elleni győzelmével, már 2-0-ra vezettek a fővárosiak. Ettől kezdve Fehér Orsolya és Tóth Edina összeszedett játékának köszönhetően fordított a PET-BAU ASE, a végső eredmény kialakulásába még Horváth Lilla második veresége is belefért.

ERDÉRT SE – PET-BAU ASE Orosháza I. 6-1

Női asztalitenisz, Extraliga-mérkőzés, Budapest.

Győztes: Csáki Rita 1.

A hétvégi kettős forduló második mérkőzésén a számszerű végeredmény nem tükrözi a hatalmas küzdelmet. Bogdánffy Csaba beszámolójából kiderült, hogy a főlényesnek látszó hazai győzelem nagyon szoros több döntő játszmás mérkőzést takar, melyek során Csáki Rita magabiztos győzelmet aratott az ERDÉRT cseh légiósa Ertlova ellen.

A szakosztályvezetőtől megtudtuk, hogy magabiztosan tartja a rájátszást jelentő negyedik helyezést a bajnoki tabellán.

PET-BAU ASE Orosháza II. – Komló Sport Kft. 9-9

NB I-es női asztalitenisz-mérkőzés, Orosháza.

Győztesek: Szabó Mariann, Benkő Anett 3-3, Varga Bernadett 2, Hudák Dorina 1.

A két páros elvesztésével megint jelentős hátrányból kezdtek az orosháziak, aminek következtében az egyéni mérkőzések során tartotta előnyét a Komló egészen az utolsó körig, amikor 9-6-ra vezettek. Ekkor sorozatban három győzelmével megmentette az egyik pontot csapatunk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.