- hirdetés -

Üzleti találkozóra várja Orosháza és a kistérség vállalkozóit a BNI Magyarország Békés megyei csoportja az Alföld Gyöngye Hotelben február 28-án. A szervezet cégek fejlődéséhez, az üzletszerzéshez, illetve a kapcsolati tőke építéséhez kínál támogató hátteret.

A szerdai találkozó nem előzmény nélküli, február 22-én már lezajlott egy összejövetel 24 orosházi és környékbeli vállalkozó részvételével.
– Tájékoztattam őket arról, hogyan működhetnek együtt jutalékmentesen annak érdekében, hogy később ebből mindenki a saját cégében, vállalkozásában üzleti eredményt realizáljon. Ennek második lépcsőfoka a békéscsabai BNI csoport február 28-ai, kihelyezett találkozója – tájékoztatott Garzó Anita területi építési igazgató.

A szervezők célja, hogy minél több vállalkozás képviseltesse magát, ismerje meg egymást, és az együttműködés lehetőségeit. Adódik a kérdés, hogy a cégek miként profitálhatnak abból, ha részt vesznek az eseményen.
– Nyilván nagyon sok vállalkozás ismeri már jelenleg is egymást a városban és a környéken, de nem biztos, hogy együttműködnek. Azonban, ha ezek a cégek egymással dolgoztatnának, egymástól vásárolnának meg termékeket, szolgáltatásokat, azzal nem csak a saját, de Orosháza gazdasági mutatóinak javulását is nagyban elősegítenék – emelte ki Garzó Anita.

A február 22-ei üzleti találkozó 24 orosházi és környékbeli vállalkozó gyűlt össze (Fotó: BNI)

Hozzátette, hogy az olyan helyi vállalkozások, amelyek például multinacionális vállalatok beszállítói különböző területeken, a BNI révén megoszthatják egymással a kapcsolati tőkéjüket.
– Egyik a másikat bejuttathatja olyan helyekre, ahol esetleg eddig még nem sikerült partnert találni.

A szervezet már bizonyította létjogosultságát, 33 éve működik sikerrel több, mint 70 országban, több mint 230 ezer taggal. Magyarországon 34 csoporttal, mintegy ezer taggal van jelen. A helyi üzleti közösségek a BNI szervezetében gombamód szaporodnak, jelenleg is több csoport indul és válik rövid idő alatt sikeressé és eredményessé.
– Orosházán is a helyi vállalkozásokat kívánjuk egymáshoz közel hozni és lehetőséget adni számukra az együttműködésre. Azokat a cégeket szeretnénk megszólítani, amik most is a város, illetve a kistérség gazdasági alapját képezik, régóta jól működnek, stabilak, embereket foglalkoztatnak. Olyan helyi üzleti közösséget alakítunk ki Orosházán, ahol a vállalkozások együttműködve, együtt dolgozva és egymástól tanulva saját magukra és közvetlen környezetükre évi 1 milliárd forintos hatással lehetnek.– fejtette ki az igazgató.

Az eseménnyel kapcsolatos további részletek és jelentkezési lehetőség:

https://goo.gl/forms/1i6hpeMiEg0ZNHlE2

Időpont: 2018. február 28. szerda, 8:15-10:30

Helyszín: Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont (Orosháza, Gyopárosi út 3.)

Nem hallott még a BNI-ról? Itt olvashat róla bővebben.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.