- hirdetés -

A szórakozás jegyében gyűltek össze a vendégek, a második alkalommal megrendezett Kofák, Kereskedők, és Piacosok Bálján. 

Több mint száz vendég foglalta el helyét február 17-én este, a Petőfi Művelődési Központ koncerttermében. A bálon nem csak Orosházáról, hanem Szegedről és más városokból érkező kofák is részt vettek. 

Horváth Jánosné Márta, az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. piac, vásárcsarnok részlegvezetője elmondta, szeretnék, ha ez a rendezvény a későbbiekben hagyománnyá nőné ki magát.
Ez a terv eddig jól halad, hiszen az idei rendezvényre többen érkeztek mint tavaly. 
– Ez egy csapat összekovácsoló esemény, amin piaci dolgozók vesznek részt, és amelynek befolyt összegét, nyári közös programra, és a következő bálra fordítjuk – emelte ki a részlegvezető. 

Az idei rendezvényre többen érkeztek mint tavaly (Fotó: Rajki Judit)

A bált Dávid Zoltán polgármester nyitotta meg, aki beszédében elmondta, a piac egy közösségi tér, ahol rengeteg információ cserél gazdát, majd köszönetet mondott azoknak az eladóknak, akik a téli hideg körülmények ellenére is dolgoznak, és mindig friss árut kínálnak a piacon.

A bál jó hangulatáról és a talpalávalóról, a békéscsabai Melody együttes gondoskodott, akik hajnalig muzsikáltak a szórakozni vágyó kereskedőknek. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.