- hirdetés -

Nagy feladat előtt áll NB I-es férfi kézilabdacsapatunk. A hét végi bajnoki fordulóban azt a Balatonfüredet fogadjuk az Eötvös-csarnokban, amely évek óta a magyar bajnokság élcsapatai közé tartozik és az idei bajnokságban is a tabella negyedik helyét foglalja el.

A mieink számára minden hátralevő mérkőzés, minden pont megszerzése létfontosságú, éppen ezért most sem feltett kézzel lépnek pályára Bakó Botond tanítványai. Az orosházi csapatról tudjuk, hogy képes bravúros teljesítményekre és senki nem mehet biztosra ellenük az Eötvös-csarnokban. Bizonyítja ezt a két csapat egy évvel ezelőtti találkozója, amikor nem kis meglepetésre kétgólos győzelmet arattak Németh Laciék a Füred ellen.

Kellene a hazai bravúr a Balatonfüred ellen (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Bakó Botond vezetőedző kérdésünkre elmondta: – A felkészülésnél a sérülésből visszatérő Knezevic és a nemrég érkezett Balázs Botond minél jobb játékba integrálása a fő cél. Nagyon remélem, hogy a csapat többi sérültje is mihamarabb csatasorba áll. A múlt heti Komló elleni mérkőzés tanulságait beépítve, gőzerővel készülünk a hét végi találkozóra. A minimum elvárás, hogy a csapatért, az egyesületért mindenkinek „meg kell halni a pályán”, a többit majd meglátjuk. Nagyon remélem, hogy szurkolóink ismét eljönnek a mérkőzésre és buzdításukkal segítenek a fiúknak.

Orosházi FKSE-Linamar – Balatonfüredi KSE NB I-es bajnoki mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok
A mérkőzés időpontja: 2018. 02.17. (szombat) 18.00.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.