- hirdetés -

Komfortosabb környezetben tölthetik a szabadidejüket az orosházi mentőállomás dolgozói. Köszönhetően az új kerti kiülőnek, melyet a várostól kaptak ajándékba február 12-én.

Évek óta elkötelezetten támogatja a város az orosházi rendőrséget és a katasztrófavédelmi kirendeltséget, idén már az Orosháza Mentőállomás sem maradt ki a sorból.
– Számunkra fontos, hogy városunk kéklámpásai megfelelő körülmények között végezhessék feladataikat, hiszen így tudják tudásuk legjavát adva a lakosokat segíteni – hangsúlyozta Dávid Zoltán.

A polgármester hozzátette, elkötelezettek a mentőállomás támogatása mellett. Éppen ezért tavaly az önkormányzat egyhangú döntésével 500 ezer forintot biztosított arra, hogy az Országos Mentőszolgálat Alapítvánnyal közösen egy új, 4 millió forint értékű újraélesztő eszközt vásároljon. Ezúttal egy filagóriát adott ajándékba az állomás dolgozóinak.

Komfortosabb környezetben tölthetik szabadidejüket a mentősök (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Örülünk a város felajánlásának, hiszen régóta terveztük egy kerti kiülő beszerzését. Ezentúl, amikor nyugalom van az állomáson, már kellemes helyen tölthetjük ezt a szabadidőt – fogalmazott Kovács Tibor, állomásvezető.

Dávid Zoltán kiemelte, hogy az anyagi segítség erkölcsi megbecsüléssel is felér, melynek köszönhetően a mentődolgozók tudhatják, hogy az önkormányzat az orosházi lakosságot képviselve támogatja munkájukat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.